Ons Verhaal

AMW sociale Zorg onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid.  AMW sociale Zorg verkent, vergroot en versterkt de mogelijkheden van mensen op het gebied van zorg & werk. Wij willen op niet-traditionele wijze bijdragen aan de ontwikkeling van mensen met afstand tot werk en maatschappij, met hierbij als einddoel dat iedereen zich op zijn plek en gewaardeerd voelt.AMW sociale Zorg staat bekend om haar laagdrempeligheid en praktische aanpak. Met een team van enthousiaste collega’s en een gedeelde visie, hebben wij al veel mensen verder kunnen helpen.

Wat is onze Missie

Onze missie omvat zich door passende zorg aan te bieden waar iedereen zich goed bij voelt door aansluiten met de bejegening die gepast zijn op de eigen waarden en normen en verbinden met de huidige maatschappij

Wat is onze Visie

 • In onze visie staat centraal het besef dat culturele aspecten een belangrijke rol spelen in contact, diagnose, begeleiding, behandeling omgang van cliënten ook met een niet westerse achtergrond. Aandacht voor en kennis van de individuele cliënt, cultuur en herkomst zijn de startpunt van een verkenning van de culturele aspecten die een rol spelen bij het vinden van de optimale behandeling en bejegening.
  • Vakmanschap en kwaliteit die zich vertaald in maatwerk behandeling op individueel niveau
  • Wij behandelen onze cliënten net zo als wij zelf behandeld zou willen worden
  • Medewerkers die specialist zijn in transculturele zorgvraagstukken
  • Maatwerk is onze standaard
  • Wij zijn laagdrempelig en spreken de taal van de hulpvrager

khalid

Co-Founder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean gravida leo ut rutrum tincidunt. Cras at mauris et nisi efficitur finibus.

Aenean consequat sapien ut libero ultricies placerat. Quisque euismod ac risus eget malesuada. Sed a convallis mauris. Aenean gravida leo ut rutrum tincidunt. Proin auctor porttitor orci, at scelerisque elit porta id. Vivamus eleifend nulla congue lorem imperdiet congue. Nam auctor aliquet tortor, a lobortis nunc feugiat eget. Ut consequat malesuada maximus.

Cras at mauris et nisi efficitur finibus. Mauris pulvinar feugiat massa. Vivamus porta nibh sit amet mi egestas hendrerit.

khalid